Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Η κατάρρευση της φούσκας της Πράσινης Ενέργειας από το 2008!


Το γράφημα της ημέρας: Η κατάρρευσης της φούσκας της Πράσινης "Ενέργειας". Από το 2008! Και συνεχίζει ακάθεκτη. Αυτό και μόνο το γράφημα, μαζί με το τελευταίο γράφημα για τις τιμές των δικαιωμάτων άνθρακα, είναι απάντηση σε ότι πει οποιοσδήποτε, από οπουδήποτε υπέρ των αιολικών. Τα αιολικά ήταν φούσκα που ξεφουσκώνει. Το να μας προωθεί κάποιος φούσκες, ή πυραμίδες, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν θέμα για εισαγγελέα. Σε κατάσταση Κατοχής, καλπάζουσας φτώχειας και αποχαύνωσης, κρίνετε εσείς τι είναι.

Το γράφημα είναι από το http://www.businessinsider.com/renixx-renewable-energy-index-decline-2012-12 και μου το έστειλε ο Π-Π. Αν δεν το καταλαβαίνετε 100%, δείτε και το http://www.businessinsider.com/people-are-losing-hope-for-green-energy-2012-11
. IT'S OVER: Why Everyone Is Losing Hope For Green Energy. On the surface, green energy sounds like a great idea. Unfortunately, it is extremely costly and requires heavy government subsidies... Meanwhile, fossil fuels like coal and natural gas (στις ΗΠΑ) continue to be devastatingly cheap.

ΔΕΝ θα προωθούσα ακριβές και πειραματικές λύσεις σε φτωχούς ανθρώπους, ούτε θα τους έριχνα στάχτη στα μάτια για να τους κοροϊδέψω. Αυτά παραπέμπουν σε άλλα και ο νοών, νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου